Lekledningar

Vi ställer gärna upp och håller lekledningar vid jul och midsommar. Mer information får du genom att klicka här.


Folkdansövningar
Varje onsdag vår och höst har vi folkdansövningar där föreningens medlemmar träffas och dansar under trivsamma former. Har du provat på folkdans tidigare är du välkommen till våra dansövningar, men tag gärna kontakt med Dans och musikkommitténs kontaktperson innan du kommer.
Läs mer!

Dansuppvisningar

Dansuppvisningar i färggranna dräkter är något som ofta förknippas med folkdanslag. För oss är det ett roligt sätt att visa upp traditionell svensk kultur och en del av föreningens verksamhet på t lekledningar och dansfestivaler i Sverige och utomlands. Vi dansar även på företag och institutioner.


Du bokar oss genom att klicka här.


Danskurser

Vi har nybörjarkurser i gammaldans, folkdans och polskor. På gammaldanskursen får du lära dig schottis, polka, hambo, snoa, vals, mazurka och några gillesdanser. Folkdanskursen lär dig de grundläggande stegen i våra svenska folkdanser och på polskekursen får du dansa våra vanligaste polskor, t ex boda, bingsjö och hamburska.


Vill du anmäla dig? Klicka här.

Kontakt Mer om oss


Vad vi erbjuder


För oss är det ett roligt sätt att visa upp traditionell svensk kultur och en del av föreningens verksamhet.


Gammaldanskurs

Läs mer om Söderringens

gammaldanskurser


 2

Välkommen Mer om oss Vad vi erbjuder Kontakt Våra kommittéer Några danslänkar Bas, fiol & drag Bildarkiv SNYT Medlemsinfo